I en klass för sig.

Vi på RAWBIKE har valt att kombinera elcykelns smidighet med mopedens styrka. En elmoped från oss tar dig cirka fem mil bara på eldrift och väljer du att hjälpa till så får du nästan två mil till. Motorerna som åstadkommer detta är på 500- respektive 750W vilket betyder att den minst ger dig den dubbla motoreffekten jämfört med en klassisk elcykel. RAWBIKE har en maxfart på 25 km/h så den behöver inte bära registreringsskylt, inte besiktigas samt att du slipper fordonsskatt. RAWBIKE är ingen privatimport. Det betyder att den är typgodkänd enligt EU direktiv och har CoC intyg för att framföras som en moped klass 2 i hela EU.

Köp det du vill. Betala hur du vill med Klarna. Det är du som shoppar, så du bestämmer hur du vill betala. Varje gång du shoppar med oss kan du välja Betala nu, Betala senare eller Dela upp med Klarna. Det är smoooth.

Därför skall du äga den

Ta med den överallt

RAWBIKE är vikbar. Det betyder att du enkelt får med den i bilen, på semestern eller på pendeltåget. Det tar bara några sekunder att vika ihop den.

Använd den året runt

De breda däcken är inte bara snygga utan väldigt praktiska. Det betyder en grym komfort och stabilitet. Med slicks på sommaren och allround-däck med gummidubb på vintern finns det inga vägar eller stigar den inte klarar av. 

Fulladdad med kraft

Du kan cykla helt på egen hand eller låta elmotorn ge dig assistans med reglerbar styrka i fem steg eller låta elmotorn göra hela jobbet. Du tar dig cirka 5 mil på en laddning och om du själv hjälper till kan du öka räckvidden med ytterligare ca 2 mil.

Miljön

Elhybrider bidrar kraftigt till reducerad trängsel i infartstrafiken samt till kraftig reduktion av utsläpp. Du kan köra RAWBIKE ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell orsakar på en dag.

Motion

Du får motion. Studier visar på 6 års extra livslängd vid 2-3 timmars lågintensiv träning i veckan.

Spara pengar

1kWh kostar strax under 1kr inkl. skatt och moms. Laddarens effekt är 110W. En laddning förbrukar då 0,55 kWh vilket betyder cirka 11 öre per mil. Inte nog med att den är billig i drift, under de tre kommande åren subventionerar staten 25% av ditt köp av RAWBIKE. Spara pengar, ställ bilen och kör RAWBIKE.

Våra modeller

Provkör RAWBIKE

Sugen på att testa RAWBIKE? Du kan provköra RAWBIKE i Stockholm och Göteborg. Klicka på länken nedan och fyll i formuläret så hittar vi en tid som passar.